Контакт

ЕТНО РЕСТОРАН "ЗАВИЧАЈ" ЗВЕЗДАРА, БЕОГРАД

 • Булевар краља Александра 366
  Тел. 011/ 24-22-438
  Моб. 060/52-20-000
  Е-мејл: info@zavicaj.rs
  Сваким даном од 09 -23


ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ, БЕОГРАД

 • Гаврила Принципа 77
  тел. 011/76-16-220
  моб. 063/36-96-70
  Е-мејл: info@zavicaj.rs
  Сваким даном од 09 - 23

 

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ, ШИЉАКОВАЦ

 • Радована Маринковића 144
  тел. 011/83-54-524
  моб. 063/20-78-55
  Е-мејл: info@zavicaj.rs
  Сваким даном од 07 - 23

 

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ, БАРАЈЕВО

 • Светосавска 9а
  моб. 063/36-96-40
  Е-мејл: info@zavicaj.rs
  Сваким даном од 07 - 21

 

ЦЕНТРАЛА: Барел Група

 • Хотел „Кнежевина“
  Ибарска магистрала
  Ул. Братства и јединства 72, 11427 Вранић, Барајево
  тел: 011/834-11-78
  тел: 011/83- 00-08
  Сајт:  www.knezevina.com

 

Домаћин ресторана: Орлић Милан
Моб: 063/33-32-32

 

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
ЗВЕЗДАРА БЕОГРАД

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
БЕОГРАД

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
ШИЉАКОВАЦ

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
БАРАЈЕВО

 

 
   
 
Copyright © ZAVICAJ 2015.   web design > deoposla.com