Ми о нама

Ланац ресторана „Завичај“ настаo је као огранак Хотела "Кнежевина"
(Facebook страница) под окриљем предузећa БАРЕЛ ПЕТРОЛ. Након више од једне деценије успешног пословања предузеће Барел Петрол основало је Барел Групацију, као логичан след унапређења пословања, идентитета и снаге нашег предузећа.

„Кнежевина“ је централа нашег угоститељства, са високим квалитетом услуге, која води рачуна о свим „Завичајима“. Ланац ресторана „Завичај“ настао је као концепт који пружа угоститељске услуге и производе одличног квалитета по знатно нижим ценама.

Априла 2011. године у Шиљаковцу отворен је први ресторан „Завичај“, а 2012. године ресторани „Завичај“ прерастају у ланац чије карике градимо у центру Београда и Барајева. Нови члан Барел Групе и ланца етно ресторана „Завичај“ је и новоотворени ресторан до кога води широки Булевар краља Александра „Завичај“ Звездара.

Оно што „Завичајима“ даје посебну ноту је етно декор којима ови ресторани привлаче госте који желе да уживају у аутентичном амбијенту. Тањири, бокали, шоље, све је урађено у грнчарији. Пиво се служи у криглама од глине, а домаћа ракија се специјално сервира у чокањима и чинијама са ледом. Полице красе аутентични предмети, од млиновa за кафу и пегли, до детаља попут преслице, прегаче, шајкаче, фруле, косира, разбоја, осликаних црепуља, карираних завеса и столњака. Дрвене столице и клупе прекривене су плетеним крпарама и чине препознатљив амбијент ресторана.

Трудили смо се да сваки ресторан испунимо ручним радовима наших бака, народним ношњама, а зидове украсимо са пуно детаља и старинских предмета.

 

 

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
ЗВЕЗДАРА БЕОГРАД

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
БЕОГРАД

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
ШИЉАКОВАЦ

ЕТНО РЕСТОРАН ЗАВИЧАЈ,
БАРАЈЕВО


 
   
 
Copyright © ZAVICAJ 2015.   web design > deoposla.com